středa 4. září 2019

Příprava na závod Pitz-Alpine

Tak letos místo patnáctky jsme se rozhodli běžet třicítku. Mandarfen - Sunna Alm - kolem Rifflesee na Ploedersee - seběh dolů na Fuldauer Hoehenweg - Taschahaus - zpátky do Mandarfenu. Převýšení 1 600 metrů. Takže to chtělo opravdu pořádnou přípravu:

Jachenau, olej na plátně, 25 x 30 cm

 Mandarfen, olej na plátně, 21 x 30 cm

 Pohled od Mandarfenu k Braunschweiger Huette, olej na plátně, 21 x 30 cm

Tři dny před odjezdem do Pitztalu pád v Krkonoších na trailu Inov-8, díra pod kolenem, že byla vidět kost. Chirurgie v Modřanech otevřená do dvou, ambulance v Thomayerce přecpaná na čtyři hodiny čekání. Tak stačí přelepit, že jo. Ovšem má to pokračování. Během prvních dvou tréningů jsem si vyrobil zánět šlach na levé noze, takže zbytek týdne jen ležet, nebo malovat. Při příchodu na start pak ještě pátrat, kde to vzdám - na Sunna Alm nebo až na začátku Fuldauer Hoehenweg? Pak už to nejde! Jaké to dilema... Jenže po startovním výstřelu najednou bolest nikde! A běželo se skvěle! Celkově 119. místo mezi muži ze 145 mužů, ale nemuseli mi v cíli připomínat, že jsem byl nejstarším účastníkem, že jo.

Ovšem Petr v rámci přípravy nic nenamaloval a ani nelaboroval se šlachami... a byl osmý!!!!!! Takže kdo je dobrej, tak mu stačí k výbornému umístění jen pořádně trénovat. :-) a pak pelášit, co to dá.


Žádné komentáře:

Okomentovat